Conferència la Metròpoli Multinivell

📍 Ubicació principal: Nau B1 Roca Umbert. Fàbrica de les Arts, Carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers, Barcelona (Enllaç extern)

🎥 Transmisió streaming barcelonadema-participa.cat (Enllaç extern)

📝 Inscripcions (Enllaç extern)

🧩 Temàtiques: infraestructures de connectivitat no radial i noves centralitats

Aquesta jornada tindrà dues taules debat amb l’objectiu recollir diverses mirades sobre la connectivitat del territori metropolità amb el seu entorn immediat i l’estructuració del conjunt de l’RMB i incorporar-les al procés “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030”. Intervindran membres de la quíntuple hèlix (administració pública, amb alcaldes i alcaldesses de la regió metropolitana de Barcelona; empresa privada; món acadèmic i de recerca, població i les seves entitats i mitjans de comunicació).

  • Taula 1: Infraestructures de connectivitat no radials
  • Taula 2: Generació de noves centralitats metropolitanes

“Connectar la metròpoli, generar noves centralitats. Com fem possible una metròpoli policèntrica el 2030?” està organitzat pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), amb el suport de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i l’Associació de l’Arc Metropolità de Barcelona. L’acte també s’inscriurà en el procés de reflexió del Pla estratègic Granollers 2030 i les seves conclusions s’incorporaran als documents de relatoria del pla.

Data

nov. 03 2021
¡Caducat!

Hora

10:00

Localització

Roca Umbert
Nau B1